Welke digitale leerreis wil jij maken?

16 maart 2021

Vorig jaar zijn we gestart met digitale leerreizen. Korte leertrajecten over een bepaald thema waarbij de praktijk, actualiteit en toepasbaarheid centraal staan. Vanwege de positieve reacties en de voortdurende lockdown, organiseren we deze leerreizen dit jaar opnieuw.

Leerreizen onderwerpen

banner_digitale_leerreis_1

Met digitale leerreizen bieden we meer dan alleen een webinar. Je begint de reis met een persoonlijke check-in en eindigt met een zachte landing. In de digitale sessie(s) staat interactie centraal en deel je je ervaring met reisgenoten. Deze zomer organiseren we leerreizen over de volgende thema’s:

“Veel gehad aan de incheckopdrachten. De goede voorbereiding op het webinar (de vlucht) heeft goed geholpen om het verhaal te kunnen plaatsen.”

Leerreis op maat
Wateropleidingen kan digitale leerreizen aanbieden voor diverse onderwerpen die leven in de watersector. Deze maken we op maat naar de wensen van opdrachtgevers. Wil je individueel of met meerdere collega’s op reis en iets anders dan alleen een webinar? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. We garanderen je een onvergetelijke ervaring.