Cursusaanbod 2021/2022

17 mei 2021

In september start het nieuwe cursusjaar. Na anderhalf jaar overwegend digitaal onderwijs kijken we ernaar uit om elkaar dan ook weer fysiek te ontmoeten. Met inspirerende en praktijkgerichte opleidingen om van jou een betere vakman of vakvrouw te maken. Veel van onze opleidingen zijn herzien en ook hebben we enkele nieuwe titels toegevoegd.

Meedoen 21

Digitaal waar het kan
Daar waar het kan maken we gebruik van afwisselende digitale leervormen om het leren leuker en toegankelijker te maken. Al onze langlopende opleidingen zijn hybride opgezet en combineren fysieke lessen en een persoonlijke aanpak met online bijeenkomsten. En op de Digitale WaterOpleidingen vind je alle lesstof en oefenvragen voor zelfstudie en om je voor te bereiden op het tentamen.

Persoonlijke aandacht
In de opleiding vertalen we de theorie naar jouw werkpraktijk, zodat je de nieuwe kennis direct kunt toepassen. Daar waar nodig biedt Wateropleidingen extra ondersteuning om je te helpen het diploma te behalen. Denk hierbij aan studiebegeleiding, het opfrissen van basisvaardigheden wis- en scheikunde of de mogelijkheid om een tentamen mondeling af te leggen. Maak hiervoor jouw wensen kenbaar bij de opleidingscoördinator van de opleiding.

Schrijf je tijdig in
En tot slot. We gaan ervan uit dat we na de zomer eindelijk weer kunnen starten met fysieke bijeenkomsten. Hierdoor zien we nu al veel animo voor de geplande uitvoeringen en vanwege de 1,5-meter afstand zit er weinig rek in de maximale groepsgrootte. Vol is dus ook echt vol. We adviseren je dan ook om jouw plaats zo snel mogelijk te reserveren.