Wij zoeken collega’s!

28 juli 2021

Wateropleidingen is het opleidingsinstituut van de watersector. We bouwen vol passie mee aan een stevige toekomst van de watersector en zetten ons elke dag in voor de kwaliteit van inspirerende opleidingen. Het nieuwe cursusjaar start na de zomer met een bomvolle cursusagenda. Opleidingen en cursussen waarin de watersector elkaar ontmoet en kennis met elkaar deelt. Voor de begeleiding en verdere ontwikkeling van ons cursusaanbod zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s de net als wij een passie hebben voor water en leren!

Werken bij Wateropleidingen

Programma Coördinatoren
Wil jij bijdragen aan het vergroten van de kennis van de watersector? Als Programma Coördinator zorg je binnen jouw vakgebied voor een gestroomlijnde uitvoering van opleidingen en help je deze inhoudelijk verder te ontwikkelen. Je werkt nauw samen met de programmamanagers, onderwijskundigen en docenten en vertaalt de leerbehoefte van onze klanten naar ons cursusaanbod.

Wij zoeken Programma Coördinatoren voor de volgende vakgebieden:

Vacature Programma Coördinator Waterbeheer, Waterveiligheid en Klimaatadaptatie
Vacature Programma Coördinator Riolering & Stedelijk Water
Vacature Programma Coördinator Drinkwater

Docenten
Er is veel kennis in de watersector en er zijn veel bevlogen experts werkzaam binnen de watersector. Werk je in de watersector en wil je jouw kennis en ervaring delen met vakgenoten? Wateropleidingen is altijd op zoek naar docenten. Neem hiervoor contact op met Astrid Nijhuis en vermeld hierbij jouw expertises en motivatie.

Open sollicitaties
Mensen die met ons waterkennis naar een hoger peil willen brengen zijn altijd welkom. Neem hiervoor contact op met Astrid Nijhuis met een motivatie en cv.