Terugblik PIW-kennisdag Waterkeringen

11 juli 2023

Al meer dan 20 jaar werken we samen met PIW (Professionaliseren instandhouding waterkeringen) en Stowa om de kennis van waterkeringen op peil te houden. Ook dit jaar waren we bij de 20e Kennisdag in Burgers’ Zoo om de watersector mee te nemen in ons cursusaanbod.

04-stowa-piw-kennisdag-3-juli

De kennisdag wordt jaarlijks georganiseerd met dit jaar als thema 'Een dijk van een Generatie'. Het borgen van de kennis en overdragen naar de nieuwe generatie is en blijft een uitdaging. Wateropleidingen draagt hieraan bij door actuele cursussen te organiseren. Op de bedrijvenmarkt hebben we ons aanbod laten zien. Naast de standaard cursussen voorzien we ook in cursussen op maat. Zo kan elke bedrijf zijn eigen aandachtspunten aan bod laten komen.

We hebben veel leuke gesprekken gehad met docenten, opdrachtgevers en cursisten. Naast de vele leuke ontmoetingen, stond deze kennisdag in het teken van het afscheid van Ludolph Wentholt. Na meer dan 30 jaar als programmamanager Waterveiligheid bij STOWA te hebben gewerkt gaat Ludolph binnenkort met pensioen. De watersector zal zijn ervaring, expertise en know-how missen.

Heb jij nog vragen over jouw ontwikkeling binnen het vakgebied waterkeringen, neem dan contact met ons op. De zomermaanden zijn hét moment om rustig na te denken over de volgende stap in je loopbaan. We helpen jou hier graag verder mee! Bekijk ons opleidingsaanbod dat vanaf september weer van start gaat en zet de volgende stap in je carrière.