E-docentennieuws nr. 7

Header E-Docentennieuws2
Jaargang 6 | nummer 7 | oktober 2017

Neem je Smartie mee

Neem je smartie mee docentennieuwsbrief Wateropleidingen 720x270

Nee, het gaat hier niet over een smart device of over smart leren of iets dergelijks. Het gaat om het snoepje. Hoezo dan?

Even voorstellen...

Kennismaken Mark docentennieuwsbrief Wateropleidingen 720 x 270

Sinds 1 september hebben we een nieuwe afstudeerder bij Wateropleidingen en in deze nieuwsbrief stelt hij zich aan je voor.

Mijn naam is Mark van Dodeweerd en ik studeer Opleidingskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik ben blij dat ik bij Wateropleidingen de kans krijg om mijzelf verder te ontwikkelen als Opleidingskundige. Mijn afstudeeronderzoek zal zich richten op jullie als docenten.

Werken met Socrative

Werken met socrative docentennieuwsbrief Wateropleidingen 720x270

Legio werkvormen kun je tijdens je cursus in zetten. Eén daarvan is Socrative. Een activerende werkvorm om kennis van de cursisten op een leuke manier te testen. Door het gebruik van dit type digitale werkvormen verbeteren we onze eigen 21th century skills én die van de cursisten.

Wij blijven investeren in jullie kwaliteiten

Wij blijven investeren in jullie kwaliteiten Wateropleidingen 720x270

Wij blijven investeren in jullie kwaliteiten. Dat doen we door middel van verschillende activiteiten. Denk aan feedback op het lesgeven door middel van lesbezoek. Informatie en werkvormen delen op de docentenpagina op onze DWO. Maar ook het aanbieden van de didactische trainingen en masterclasses. Hieronder vind je het overzicht voor de komende tijd.

Wateropleidingen: Afmelden | Adres wijzigen | Vragen

Volg ons op volg-ons-linkedin volg-ons-twitter