E-docentennieuws nr. 8, december 2017

Header E-Docentennieuws2
Jaargang 6 | nummer 8 | december 2017

Kerstgroet 360* Wateropleidingen

Kerstgroet 360 Wateropleidingen_720x270

Wateropleidingen wenst jou en je familie een fantastisch 2018! Bekijk hier onze kerstgroet in 360 graden of gebruik je VR bril.

Didactische lessen uit SCRUM = Succesvol

Didactische lessen uit SCRUM is Succesvol_720x270

Op dinsdagavond 28 november hebben 11 docenten van Wateropleidingen in twee groepen samengewerkt om een dierentuin te maken. Met klei. En papier, scharen, plakband, lijm en stiften. Dit deden zij om kennis te maken met SCRUM en om de methodiek zelf te ervaren. Met een productlog en in sprints werd in 2x15 minuten een complete dierentuin door beide teams gerealiseerd.

Reminder: Enquête docentenbegeleiding

Reminder Enquête Docentenbegeleiding_720x270

In december hebben alle actieve docenten van Wateropleidingen een enquête per mail ontvangen. We willen graag weten hoe jullie onze begeleiding ervaren en wat jullie wensen zijn. Heb je de enquête nog niet ingevuld, wil je dit dan alsnog doen vòòr 22 december 2017? Dit kan via de volgende link: https://goo.gl/forms/dIwjsTa45qwmmpT93

Benut ervaring en werkplek cursist

Benut ervaring en werkplek cursist_720x270

Hoe ga je om met cursisten die niet gewend zijn om lang naar een presentatie te luisteren? Hoe ga je om met cursisten die zijn gestuurd door hun leidinggevende? Of hoe ga je om met cursisten voor wie onduidelijk is wat zij aan jouw lesstof hebben?  Antwoorden op deze vragen stonden centraal tijdens de masterclass ‘Benut ervaring en werkplek cursist’  afgelopen maandag 27 november 2017.

Werkvorm: Oost, west, thuis best

Werkvorm Oost West Thuis Best_720x270

De werkvorm ‘Oost west, thuis best’ kun je inzetten tijdens de kennismaking. Een goede kennismaking draagt bij aan het gevoel van veiligheid van de cursisten. Wanneer cursisten zich veilig voelen in de groep draagt dit bij aan het rendement van de training.

Overzicht trainingen voorjaar

Overzicht trainingen voorjaar 2018_720x270

Ook in 2018 bieden we je als docent van Wateropleidingen weer volop de gelegenheid om je doceerskills te verbeteren, door middel van trainingen en masterclasses. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

Wateropleidingen: Afmelden | Adres wijzigen | Vragen

Volg ons op volg-ons-linkedin volg-ons-twitter