Docentervaringen delen in je regio: Oost, West, thuis best


Kennis delen met andere vakgenoten over de lessen die je geeft voor Wateropleidingen. Ervaringen uitwisselen en daaruit meepakken waar je zelf beter van wordt. Leren van en met elkaar. Vraagstukken bespreken als: ‘hoe ga je om met tijdsdruk?', 'hoe ga je om met ongemotiveerde cursisten?’ of ‘hoe zet ik een werkvorm effectief in?’. Maar dan wel graag in de buurt van je eigen woonplaats.

Dit jaar hebben we 4 nieuwe masterclasses voor jullie: kennisdelen in de regio. In zowel oost, west, noord en zuid Nederland organiseren we bijeenkomsten voor onze docenten, zodat jullie kennis kunnen delen met elkaar. Door middel van intervisiemethodiek worden leervolle ervaringen en cases met elkaar gedeeld, om zo didactische kennis en vaardigheden te vergroten waar je echt wat aan hebt.

Docentervaring delen in je regio West

De eerste Docentervaringen delen in je regio vind plaats in regio West. Deze is op 14 november van 18.00 t/m 21.30, inclusief warme maaltijd, in zalencentrum Aristo te Amsterdam De training is gebaseerd op de uitkomsten uit het docenttevredenheidsonderzoek. Om een groot leereffect te bereiken en genoeg tijd en ruimte voor elkaars ervaringen, is er slechts plek voor zes docenten, dus schrijf je snel in via nienke.elijzen@wateropleidingen.nl.