Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
NIEUWEGEIN 18-09-2024 18-09-2024 ,00 Direct inschrijven
NIEUWEGEIN 05-02-2025 05-02-2025 ,00 Direct inschrijven

Doel

Je bent een (water) professional, een vakspecialist met veel kennis, ervaring en knowhow. Vanuit deze professionaliteit geef je les of ga je binnenkort starten met lesgeven.


Deze training geeft je handvatten bij de voorbereiding en uitvoering van een les. Je krijgt inzicht in leerdoelen en leerstijlen en de kracht van werkvormen. Na het volgen van de training kun je leerdoelen formuleren, een lesplan schrijven en passende werkvormen kiezen. Dit alles gebeurt op interactieve wijze.

Inhoud

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:


•    rol van de docent;
•    leerstijlen van cursisten;
•    functie en gebruik van leerdoelen;
•    werken met een lesplan;
•    uitvoeren van mini-les;
•    mogelijkheden en gebruik van werkvormen

Vorm

Voor deze cursus bereid je een mini-les voor. Naast de theorie gaan we in deze cursus vooral zelf aan het werk met de verschillende onderwerpen. In de middag geef je jouw mini-les aan de andere cursisten. De opbrengst van deze mini-les zijn praktische tips en tops, die je gelijk kunt toepassen bij jouw eerstvolgende les.

Bijzonderheden

Voor de docenten die al lesgeven bij Wateropleidingen is deze cursus kosteloos.

Voor externe geldt de aangegeven prijs van €925,00.

Incompany

Je kunt deze cursus binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een cursus. Wil je deze cursus incompany organiseren? Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

Waterprofessionals die een cursus of opleiding gaan verzorgen

Instapniveau

divers

Variant

Dag cursus

Zelfstudie

2 uur

Duur

1 bijeenkomst

Maximaal aantal deelnemers

8

Coordinator


Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
NIEUWEGEIN 18-09-2024 18-09-2024 ,00 Direct inschrijven
NIEUWEGEIN 05-02-2025 05-02-2025 ,00 Direct inschrijven

"Ik ben zeer tevreden over de inhoud en diepgang van de training. Het heeft me geholpen om een cursus beter op te bouwen. Ook leer je hoe je werkvormen kunt inzetten voor een speels effect om cursisten beter te betrekken. het was erg fijn om samen met andere cursisten deze dag door te maken. Door de verschillende inzichten is er onderling veel gesproken over de invulling en opzet van cursussen en zijn en veel leermomenten geweest onder elkaar"
- Henri van den Akker (Directeur bij Van den Akker Cleaning & Inspection Services)

In de training hebben we nagedacht over hoe je een les goed opbouwt. Hoe je inspeelt op de achtergrond van de cursisten en welke werkvormen je in kunt zetten om mensen te blijven boeien en effectief onderwijs te geven. De sfeer was open en er was veel ruimte om vragen te stellen en te oefenen. Hier kan ik wat mee!