E-waternieuws nr. 17

Header E-Waternieuws2
Jaargang 12 | nummer 17 | september 2017

Een dijk van een traineeship!

Samenwerking BZ Innovatiemanagement - Nationaal Water Traineeship - Wateropleidingen

3 handtekeningen en 3 handdrukken bekrachtigen de samenwerking in de Special waterveiligheid van het Nationaal Water Traineeship. Een unieke samenwerking: Wateropleidingen leidt op, BZ Innovatiemanagement begeleidt state of the art projecten en het Nationaal Water Traineeship werft trainees en begeleidt ze door het traineeship. Samen bieden we meer: Een traineeship met inhoud!

Wateropleidingen lanceert nieuwe website

Wateropleidingen lanceert nieuwe website

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website te vernieuwen. Met trots melden wij dat op 19 september de vernieuwde en verbeterde website van Wateropleidingen online is gegaan!

Nieuw: Werkplaats Waterdata management start in januari 2018

Ontwerpcommissie Data management

De beschikbaarheid van data neemt explosief toe. Maar maken we daar wel optimaal gebruik van? Om juiste inzichten uit waterdata te halen is goed data management nodig. Elk data-proces moet correct worden uitgevoerd om tot juiste conclusies te komen.

Leren op de werkplek

Wateropleidingen - Leren op de werkplek

Rendac in Son is gespecialiseerd in de ophalen en verwerken van kadavers en dierlijk restmateriaal. Het bedrijf wilde een maatwerktraining, op de werkvloer, specifiek gericht op het zuiveringsproces. Centrale vraag was hoe je optimaal kunt sturen in het proces, op basis van de monitoringgegevens.

De HELKO-methode: Wateropleidingen ondersteunt innovatie in de sector

De HELKO-methode - Wateropleidingen ondersteunt innovatie in de sector

Op vrijdag 22 september 2017 startte bij drinkwaterbedrijf Dunea de vierde HELKO training. Door het toepassen van de HELKO-methode kan Dunea distributieleidingen vervangen zonder het aanleggen van noodleidingen. Dat resulteert in minder overlast bij de klant.

Call for cases: Waterkwaliteit op de Kaart IV

Call for cases Waterkwaliteit op de Kaart IV

Bij Waterkwaliteit op de Kaart - IV (symposium van KNW) zal het gaan over nieuwe ontwikkelingen waarmee we (bij voorkeur samen met nieuwe vrienden) de waterkwaliteit kunnen verbeteren. De probleemeigenaar staat hierbij centraal, de deelnemers leveren ieder een bijdrage aan een oplossing.

Cursuskalender oktober 2017

Wateropleidingen: Afmelden | Adres wijzigen | Vragen

Volg ons op  volg-ons-linkedin   volg-ons-twitter