Geef jezelf een boost deze winter! Doe mee met de Week van de loopbaan.


Ook dit najaar organiseert en ondersteunt het A&O-fonds Waterschappen de Week van de Loopbaan. Dit keer van 13 tot en met 17 november 2017. Het A&O-fonds Waterschappen wil met de Week van de Loopbaan sectorbreed aandacht besteden aan loopbaanontwikkeling en mobiliteit van medewerkers.

Uiteraard ontbreekt Wateropleidingen niet in deze week. Al jaren bieden wij een divers aanbod bij- en nascholing aan voor de medewerkers van de waterschappen.

Tijdens de week van de loopbaan komen wij ook graag bij je langs met onze informatiestand. Je kan dan bij ons terecht met vragen over een cursus, advies over jouw ontwikkeling, de leertrajecten die je kunt volgen binnen je eigen vakgebied of de doorgroei naar een ander vakgebied.

Enthousiast? Wil je meer weten over onze informatiestand of heb je andere vragen, neem contact op met onze project officer Kevin Michies (030) 60 69 412. In overleg plannen we een datum en dagdeel waarop we bij jouw waterschap langskomen. Zo maken we samen een succes van de Week van de loopbaan!