E-waternieuws nr. 20

Header E-Waternieuws2
Jaargang 12 | nummer 20 | november 2017

Aspirant-vakmannen fitten tijdens AquaTech

AQUATECH fitterij wedstrijd

De AquaTech is al jaren de arena van de fitterijwedstrijd. Een sportieve uitdaging waarbij het draait om handwerk bij het maken van een huisaansluiting met stromend water. Waar het normaal gaat om kwaliteit en hygiënisch werken, tikt bij de fitterijwedstrijd ook nog de klok. Het snelste werken zonder fouten loont.

Goed nieuws voor de watersector! Meer waterkennis in het vmbo.

Kennis VMBO

Toekomstige vmbo examenkandidaten stromen met een hogere basiskennis van water door naar het vervolgonderwijs. Ook maken zij tijdens hun vmbo opleiding kennis met beroepen in de aannemerij, bij drinkwaterbedrijven en waterschappen. Goed nieuws voor de watersector!

Wateropleidingen voor Dijkwerkers

deltacongres

Voor het 8e Deltacongres in Leeuwarden wisten 1500 enthousiaste bezoekers de toegangspoort te vinden. In een beursachtige omgeving werden dijk- en deltawerkers geïnspireerd door de top van het Deltaprogramma en veel collega-deltawerkers die hun ervaring deelden. Feiten en fictie, getallen en verbeelding wisselden elkaar af op verschillende podia en in de wandelgangen.

IAWWE meets World Water Academy

IAWWE

The Iranian water sector is willing to strengthen the relation with the Dutch water sector. The managing director and the local representative of the Association of Water & Wastewater Experts (IAWWE) visited World Water Academy to discuss practical training for Iranian water experts.

Kennis borgen, verdiepen of verbreden

Kenniskaart

Het strategisch personeelsplan (SPP) is wellicht afgerond. Je wilt een stap maken. Je kennis verbreden. Je meer verdiepen. Aan je eigen ontwikkeling werken. Maar welke opleiding of cursus kies je? Wat past het beste bij jou, je huidige werkplek en bij je loopbaan?

Declareren in december 2017

Ben jij docent bij Wateropleidingen? Heb je dit jaar lesgegeven voor Wateropleidingen en wil je er zeker van zijn dat je declaratie dit jaar nog uitbetaald wordt? Lever deze dan voor 8 december bij ons in. Stuur je declaratie naar [email protected]. Declaraties die later binnenkomen, boeken we nog wel op 2017 maar betalen we in 2018 uit.

Cursuskalender 2017

Wateropleidingen: Afmelden | Adres wijzigen | Vragen

Volg ons op volg-ons-linkedin volg-ons-twitter