Vacature Surveillanten 2017


Wateropleidingen
zoekt één of meer betrouwbare, enthousiaste en zelfstandige

Surveillanten m/v

De functie
Als surveillant regel je het goede verloop van de examenzittingen van Wateropleidingen. Je bent op tijd aanwezig op de examenlocatie om alle examenkandidaten te ontvangen. Je zorgt  dat de tentamenzaal in een goede tentamenopstelling is klaargezet en dat elke kandidaat koffie of thee krijgt.

Voor aanvang van het tentamen maak je de examenregels duidelijk aan de groep en controleer je de identiteit van elke deelnemer. Tijdens de examenzitting zorg je voor een goed verloop van het examen en houd je toezicht op de deelnemers. Je ziet er op toe dat deelnemers geen mobiele telefoon en geen materialen op tafel hebben die zij niet mogen gebruiken en je spreekt hen waar nodig hier op aan. Je bent nauwkeurig en oplettend en vindt het belangrijk om de kwaliteit van de examenzittingen hoog te houden. Je bent tijdens de examenzitting ambassadeur van Wateropleidingen.

Na het examen neem je alle materialen weer in en zorg je ervoor dat deze compleet en in goede staat bij Wateropleidingen terecht komen.

Jouw profiel
Je bent een enthousiaste en betrouwbare collega met minimaal MBO werk- en denkniveau. Iemand waar wij op kunnen rekenen, afspraak is afspraak. Je bent discreet, klantgericht, dienstverlenend, kwaliteitsbewust en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse taal en verder kan je zelfstandig werken.

Wij bieden
Flexibel werk. Wateropleidingen vergoedt voor de surveillance €75,- per examen en de gemaakte reiskosten.

Jouw reactie
Belangstellenden kunnen hun cv en motivatie sturen aan Nienke Elijzen, Specialist Digitale Leermiddelen bij Wateropleidingen, via directiesecretariaat@wateropleidingen.nl

Onze organisatie
Wateropleidingen organiseert wereldwijd opleidingen en cursussen, voor mensen die werkzaam zijn in het werkveld water: drinkwater, waterzuivering, waterveiligheid, riolering en waterbeheer. De opleidingen worden volgens het concept “voor professionals, door professionals” uitgevoerd in samenwerking met docenten uit het werkveld. De waterwereld is sterk in beweging, zo ook de wereld van leren en kennisontwikkeling. Wateropleidingen wil blijven innoveren en het groeiend aantal opdrachten adequaat uitvoeren.