Kennis in de regio start 15 februari


Je kennis op peil houden en netwerken na je mbo opleiding is een behoorlijke uitdaging. Hoe zorg je dat je kennis actueel blijft? Waar ontmoet je collega’s die waterketen breed werken? Waar krijg je ideeën voor innovatie? Met “Kennis in de regio” gaan Wateropleidingen en Waternetwerk de uitdaging aan om kennis- en ervaringsdeling te faciliteren. Jack Jonk, ervaren professional binnen de waterketen, is de coördinator van dit initiatief.

Ben jij een werknemer die actief is in het operationele proces van waterketen en watersysteem breed? Wil jij als operator bijvoorbeeld van een communale zuivering meer weten van de industrie of van een drinkwaterbedrijf? Kom dan naar onze bijeenkomsten. Na een introductie over een actueel onderwerp bezoeken we de locatie om praktijkervaring te delen. Na deze middag heb je nieuwe ideeën, tips van collega’s en ervaringen van jong en oud. Aansluitend ronden we af met een hapje en een drankje.

We organiseren 8 bijeenkomsten, verdeeld over Nederland. De eerste Kennis in de regio staat gepland op 15 februari en heeft als thema Slibontwatering. De kosten zijn voor leden € 75,- en voor niet leden € 95,-. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding vind je op de website van Waternetwerk. Meld je snel aan want de groepsgrootte is maximaal 24 deelnemers. Vol = vol!

Op de website van waternetwerk komen de volgende thema’s en data van Kennis in de regio te staan. Wateropleidingen houdt jou natuurlijk ook op de hoogte.