E-waternieuws nr. 23

Header E-Waternieuws2
Jaargang 12 | nummer 23 | december 2017

Kerstgroet 360º Wateropleidingen

Kerstgroet 360 Wateropleidingen_720x270

Beste watercollega,

Prettige kerstdagen en een inspirerend 2018!

Dank voor onze samenwerking als klant, partner, opdrachtgever en als collega. Wij denken, innoveren en werken graag samen aan de ontwikkeling van actueel vakmanschap in de watersector. Met focus op de juiste mix van inhoud en competenties, en binnen een leeromgeving waar leer- en werkprocessen nog intensiever samen komen, zodat kennis zich verder verspreidt binnen je organisatie.

Lees verder voor een 360º kerstgroet van de medewerkers van Wateropleidingen.

Hoe is het nu met: de eerste groep Dijktechniek cursisten?

Dijktechniek 2_720x270

Om deze vraag te beantwoorden, belden we met de cursisten van het eerste uur. Precies één jaar geleden rondden zij de eerste uitvoering van de opleiding af. Goed om te horen dat zij nog steeds met enthousiasme op de opleiding terugkijken èn het geleerde toepassen in de praktijk.

Kennis in de regio start 15 februari

Kennis in de regio_720x270

Je kennis op peil houden en netwerken na je mbo opleiding is een behoorlijke uitdaging. Hoe zorg je dat je kennis actueel blijft? Waar ontmoet je collega’s die waterketen breed werken? Waar krijg je ideeën voor innovatie? Met “Kennis in de regio” gaan Wateropleidingen en Waternetwerk de uitdaging aan om kennis- en ervaringsdeling te faciliteren. Jack Jonk, ervaren professional binnen de waterketen, is de coördinator van dit initiatief.

VMBO-docenten leren over water

VMBO-docenten water_720x270

De overheid heeft het thema water toegevoegd aan de exameneisen van het vmbo profiel groen. Met het keuzevak ‘Water’ krijgt het thema een meer prominente plaats in het lesprogramma. Geweldig voor de sector! Maar hoe geef je deze lessen vorm? Welke kennis moet ik overdragen? Wat zijn interessante proefjes om in je klas te doen? Wateropleidingen bereidde de docenten hierop voor, in opdracht van Stichting Platform VMBO.

Scholingsdag Ondergrondse Infra

Scholingsdag_720x270

Werk jij als uitvoerend medewerker in de ondergrondse infratechniek? Mis de 6e Scholingsdag Ondergrondse Infratechniek dan niet! Op 2 februari a.s. organiseert de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer (ONG) van Bouwend Nederland, in samenwerking met GOA Leidingtechniek, SOMA bedrijfsopleidingen en Het Zwarte Corps, de scholingsdag op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Het thema dit jaar is ‘Samen meer ontdekken’.

Cursuskalender

Wateropleidingen: Afmelden | Adres wijzigen | Vragen

Volg ons op volg-ons-linkedin volg-ons-twitter