Nieuw jaar - nieuwe ontwikkelmogelijkheden


Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen voor waterprofessionals om zichzelf verder te ontwikkelen. Wateropleidingen is dé vakopleider in de watersector. Ook in 2018 staan we opnieuw voor je klaar: voor en door waterprofessionals. We zetten ons elke dag in voor de kwaliteit van inspirerende opleidingen. Praktijkgericht en actueel. Kennis en kunde naar een hoger peil brengen. Daar doen we het voor.

Actueel cursusaanbod
We bieden ruim 100 actuele opleidingen en cursussen voor actueel vakmanschap in de watersector. Deze titels worden met regelmaat herzien en we voegen ook nieuwe titels toe aan ons aanbod, zodat we altijd actueel zijn. Zo starten we in 2018 met de cursussen Werkplaats Water Datamanagement, Opfriscursus visuele inspectie waterkeringen & zorgplicht, Van schadebeeld naar herstelmaatregel en de certificering van monteurs die werkzaamheden verrichten aan het drinkwaterdistributienet.

Wil je met meerdere collega’s dezelfde opleiding of cursus volgen? Dan is een incompany misschien iets voor jullie. Met een in-company training beperk je reiskosten, reistijd en stimuleer je werkplekleren.

Maatwerk
Jaarlijks verzorgt Wateropleidingen ook vele maatwerkopdrachten. Dit doen we op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. We bieden hierin verschillende mogelijkheden, zoals het ontwikkelen van een training, verzorgen van een coaching- of mentortraject of het ontwerpen van een e-learning module. Opdrachtgevers profiteren hierbij van:

  • Onze vakkennis en lesmateriaal. We kunnen opleidingen samenstellen op basis van combinaties van ons actuele cursusaanbod en eerdere maatwerkopdrachten.
  • Onze inspirerende docenten en didactische werkvormen. Doceren is een vak en Wateropleidingen beschikt over een netwerk van ruim 250 waterprofessionals die hun praktijkervaring weten over te brengen op cursisten.
  • Dienstverlening op maat. In vier stappen (analyse, ontwerp, implementatie en evaluatie) ontwikkelen we samen met de opdrachtgever een maatwerkopleiding. We brengen de wensen in kaart, stellen leerdoelen vast, bepalen het gewenste niveau, ontwikkelen het cursusprogramma en examinering en verzorgen de evaluatie.

Benut jouw opleidingsbudget dit jaar
Wateropleidingen verwelkomt je graag op onze opleidingen en cursussen. Via onderstaande vakgebieden vind je een overzicht van ons actuele cursusaanbod. Ook kunnen we je voorzien van advies. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] of 030 – 60 69 400.