Wateropleidingen 25 jaar


Wateropleidingen_25_groen

In 2019 bestaat Wateropleidingen 25 jaar. Op 16 november 1993 zijn de statuten getekend waarmee Stichting Wateropleidingen is gevormd. De organisatie Wateropleidingen is gestart op 1 november 1994. Dit jubileum vieren we met onze relaties in de watersector.

Wateropleidingen = vakmanschap! Al 25 jaar, en nog vele jaren meer

KNW Voorjaarscongres

KNW_VC2019-banner_520x272px

Op 10 mei organiseren wij samen met KNW het voorjaarscongres. Het thema is kunstmatige intelligentie. Maakt kunstmatige intelligentie ons slimmer of dommer? Wat betekent de toenemende inzet van kunstmatige intelligentie voor het werk in de watersector? En wat zijn de gevolgen voor de ontwikkeling van ons brein?

Cursusbrochure 2019/2020

brochures

Dit jaar brengen we onze 25e cursusbrochure uit. Hierin geven we ieder jaar een overzicht van ons actuele cursusaanbod voor de watersector. Dit jaar zullen we hierin aandacht besteden aan ons 25-jarig jubileum. De brochure verschijnt in mei. Wil je zeker weten dat je deze ontvangt? Vraag deze dan alvast aan.

25 jaar Wateropleidingen

Hogere opleiding drinkwater

Docenten Ger Vos en Kees Hagen over de ontwikkeling van deze opleiding.

Start jubileumjaar

De bestuursvergadering eind december markeerde de start van het jubileumjaar. Herman Dijk, voorzitter bestuur Wateropleidingen, snijdt de feesttaart aan met ons jubileumlogo.

herman-dijk-taart_2 taart-25 taart-personeel