Onze werkwijze


Voor en door waterprofessionals

Voor het ontwikkelen en uitvoeren van onze titels werken we alleen met professionals uit de watersector. Zij werken bij drinkwaterbedrijven, waterschappen, adviesbureaus, ingenieursbureaus of ze werken zelfstandig. We werken vanuit het concept: voor en door waterprofessionals.

Geen winstoogmerk

Wateropleidingen heeft geen winstoogmerk. Alle kosten worden in de cursusprijzen doorberekend. Zoals kosten voor ontwikkeling, freelance docenten en auteurs, organisatie, logistiek en didactiek.

Didactiek

Alle docenten van Wateropleidingen werken als professional in de watersector. Zij zorgen dat jij als cursist nieuwe kennis opdoet die je meteen in je werk toepast. We begeleiden alle (startende) docenten. We organiseren didactische trainingen Van vakspecialist naar docent en Activerend doceren. Dit doen we omdat we altijd voor kwalitatieve opleidingen gaan. Daarom observeren en evalueren we onze docenten regelmatig.

Goede relatie met klanten

Het aanbod van cursussen en opleidingen blijft actueel. Blijven ontwikkelen en innoveren geldt ook voor Wateropleidingen. We herzien bestaande titels regelmatig en voegen we nieuwe titels aan het aanbod toe. Nieuwe titels ontwikkelen? Dan stemmen we goed af met onze klanten. Hier is een goede relatie met onze klanten voor nodig. Lees verder