Maatwerk voor jouw organisatie


Ons cursusaanbod telt ruim 100 verschillende titels. Maar wat nu als jouw organisatie andere wensen heeft? Dan ontwikkelen we maatwerk. Steeds meer organisaties kiezen voor maatwerk via Wateropleidingen. Voor hen bieden we verschillende diensten als het ontwikkelen van een opleidingstraject, uitvoeren van een kennisscan of het ontwerpen van een cursus op maat.

Wateropleidingen is het opleidingsinstituut van, voor en door de watersector. Sinds 1993 brengen wij waterkennis naar een hoger peil. De hierbij opgedane kennis en ervaring benutten wij in onze maatwerktrajecten, zoals het ontwikkelen van een opleidingstraject of het ontwerpen van een cursus op maat. Jaarlijks verzorgen we vele maatwerkopdrachten voor diverse organisaties als waterschappen, drinkwaterbedrijven, Rijkswaterstaat, het Hoogwaterbeschermingsprogramma en aannemers. Samen met onze partners gaan we voor actueel vakmanschap in de watersector.

Referenties

De maatwerkcursus Appendages en Aansluitleidingen was precies toegesneden op onze praktijk. Bovendien was het in-company, met een prima mix van theorie en praktijk. En de deelnemers waren zeer tevreden.

Frank Leenhoven, Teamleider aansluitingen Evides

Onze aanpak

We ontwikkelen maatwerk op basis van 5 stappen. In deze verschillende fasen bieden we diverse producten en diensten.

JPG_Iconen_Hor_Streep copy

Voordelen

  • Opleidingsadvies op maat op basis van analyse
  • Druk ontwikkelkosten door ons cursusaanbod te gebruiken
  • Volledige ontzorging in organisatie en begeleiding
  • Toegang tot ons netwerk van ruim 250 docenten uit de watersector
  • Gebruik van innovatieve leervormen en digitale tools

Advies op maat

Wil je een opleidingsadvies op maat? Of heb je vragen over maatwerk of incompany cursussen bij Wateropleidingen? Neem dan contact op met Hanna Langerak (030) 60 69 424. Zij helpt je graag verder.