Vervolg opleidingsprogramma INNW

11 november 2019

Vanaf januari 2017 tot en met juni 2019 heeft het consortium bestaande uit Wateropleidingen, PAO Techniek en Management en HKV met veel plezier in opdracht van Stowa de cursussen Implementatie Nieuwe Normering Waterveiligheid ontwikkeld en uitgevoerd. Deze cursussen blijven beschikbaar.

innw_vervolg

Opleidingsprogramma groot succes!
De feiten spreken voor zich: ruim 900 deelnemers hebben deelgenomen aan één of meer van de 18 ontwikkelde cursussen en de tevredenheid is groot. De inhoud, actualiteit en praktijkgerichtheid van de cursussen worden in hoge mate gewaardeerd. Ook zijn de deelnemers erg tevreden over de docenten die meegewerkt hebben aan het opleidingsprogramma. 95 vakspecialisten van Rijkswaterstaat, Deltares, de Waterschappen en de advies- en ingenieursbureaus hebben een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en uitvoering van de cursussen.

Cursussen blijven beschikbaar
Het opleidingsprogramma is met ingang van 1 juli 2019 afgelopen, maar de cursussen gaan door! Alle cursussen blijven on demand beschikbaar: voor incompany uitvoeringen of bij voldoende voorlopige inschrijvingen. 3 cursussen zijn inmiddels opnieuw gepland. Deze cursussen blijven kosteloos beschikbaar voor medewerkers van Rijkswaterstaat, de waterschappen en IL&T. Het Hoogwaterbeschermingsprogramma vergoedt de deelname:

  • Basiskennis nieuwe normering en WBI - 11 maart 2020
  • Beheer en onderhoud keringen - 2 juni 2020
  • Dijkmonitoring voor beoordelen en versterken - 12 mei 2020

Meer informatie
Wil je meer weten over het opleidingsprogramma INNW? Kijk dan op Implementatie Nieuwe Normering Waterveiligheid.