Over Wateropleidingen


Praktijkgerichte waterkennis op een hoger peil brengen

Nederland is door zijn bijzondere ligging een echt waterland. Ons land staat daarom wereldwijd hoog aangeschreven om zijn waterkennis. Gepassioneerde en goed opgeleide professionals maken het verschil in de watersector en vormen daardoor het ‘Human capital' voor Nederland als waterland. Wateropleidingen is dé onafhankelijke en innovatieve vakopleider voor de watersector in Nederland die praktijkgerichte en actuele waterkennis op een hoger peil brengt.

Missie

We bouwen vol passie mee aan een goede toekomst van de watersector. We zetten ons elke dag in voor de kwaliteit van inspirerende opleidingen. Praktijkgericht en actueel. Vakmanschap in de watersector naar een hoger peil brengen. Daar doen we het voor.

Wat maakt Wateropleidingen uniek?

In 1994 zijn we opgericht door een aantal waterorganisaties. Onze wortels liggen dus in de watersector zelf. Verder kiezen waterprofessionals om deze unieke voordelen voor Wateropleidingen:

  • Vakkennis (enige vakopleider in Nederland)
  • Praktijkervaring (alle docenten werken in watersector)
  • Actualiteit (up-to-date aanbod van vakopleidingen)
  • Flexibiliteit (opleidingen vormgegeven naar wensen van de klant)

Medewerkers

Alle medewerkers van Wateropleidingen vind je op deze pagina. Je kunt bij hen terecht voor opleidingsadvies en alle vragen rondom onze opleidingen.