Maatwerk voor jouw organisatie


Maatwerk_banner

Ons cursusaanbod telt ruim 100 verschillende titels. Maar wat nu als jouw organisatie andere wensen heeft? Dan ontwikkelen we maatwerk. Steeds meer organisaties kiezen voor maatwerk via Wateropleidingen. Voor hen bieden we verschillende diensten als het ontwikkelen van een opleidingstraject, uitvoeren van een kennisscan of het ontwerpen van een cursus op maat.

Wateropleidingen is het opleidingsinstituut van, voor en door de watersector. Sinds 1994 brengen wij waterkennis naar een hoger peil. De hierbij opgedane kennis en ervaring benutten wij in onze maatwerktrajecten, zoals het ontwikkelen van een opleidingstraject of het ontwerpen van een cursus op maat. Jaarlijks verzorgen we vele maatwerkopdrachten voor diverse organisaties als waterschappen, drinkwaterbedrijven, Rijkswaterstaat, het Hoogwaterbeschermingsprogramma en aannemers. Samen met onze partners gaan we voor actueel vakmanschap in de watersector.

Advies op maat

Wil je een opleidingsadvies op maat? Of heb je vragen over maatwerk of incompany cursussen bij Wateropleidingen? Neem dan contact op met Hanna Langerak (030) 60 69 424. Zij helpt je graag verder.

Onze aanpak

We ontwikkelen maatwerk op basis van 5 stappen. In deze verschillende fasen bieden we diverse producten en diensten.

Referenties

De maatwerkcursus Appendages en Aansluitleidingen was precies toegesneden op onze praktijk. Bovendien was het in-company, met een prima mix van theorie en praktijk. En de deelnemers waren zeer tevreden.

Frank Leenhoven, Teamleider aansluitingen Evides