Maatwerk


Maatwerk voor jouw organisatie

Het aanbod van Wateropleidingen telt ruim 100 verschillende titels. Maar wat nu als je als organisatie of je team andere wensen heeft? Dan ontwikkelen we maatwerk. Jaarlijks verzorgen we ruim 100 maatwerkopdrachten.

Waterschappen, drinkwaterbedrijven, RWS, gemeenten, het Hoogwaterbeschermingsprogramma, provincies en aannemers. Allemaal organisaties waar we veel mee samenwerken.

We ontwikkelen een training in samenwerking met je organisatie. Verzorgen een coaching of mentor traject. Ontwerpen een e-learning module. En, we ontwikkelen een cursus op maat. Een eigen corporate academy in huis? Ook dan verzorgen we een op maat gemaakte cursus.

Maatwerkopleidingen verzorgen we voor het grootste deel incompany, op de locatie van de opdrachtgever. Makkelijk plannen en scheelt reistijd en reiskosten. Wateropleidingen is een stichting zonder winstoogmerk en berekent geen BTW.

Advies

Hanna Langerak 960 x 600

Wil je advies? Heb je vragen over maatwerk of incompany cursussen? Bel gerust met Hanna Langerak (030) 60 69 424. Zij helpt je graag verder.

De maatwerkcursus Appendages en Aansluitleidingen was precies toegesneden op onze praktijk. Bovendien was het in-company, met een prima mix van theorie en praktijk. En de deelnemers waren zeer tevreden. (Frank Leenhoven, Teamleider aansluitingen Evides)