Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Waterbeheer

Met deze opleidingen kun je groeien in het vakgebied Waterbeheer. Je inzetbaarheid wordt groter en beter.

Als waterbeheerder zie je erop toe dat er voldoende grond- of oppervlaktewater aanwezig is van de goede kwaliteit. Daarvoor houd je rekening met alle onderdelen van een ecosysteem en de verschillende belangen en functies die rusten op een ecosysteem. Het is een breed en integraal vakgebied, waarvoor we alle onderdelen aanbieden. Je kunt met onze opleidingen groeien in het vakgebied. Je inzetbaarheid wordt groter en beter. We zorgen natuurlijk voortdurend dat opleidingen aansluiten bij de actualiteit zoals het Deltaplan Ruimtelijke Adaptatie. Je kunt een aantal opleidingen  als onderdeel van een leerlijn (opleidingstraject) volgen. De opleidingen volgen elkaar op een logische manier op.

Leerlijn Waterbeheer

Waterbeheer Naar: Geo-hydrologie Aquatische ecologie Integraal waterbeheer Regiekamer Peilbeheer Weer en waterbeheer Hydraulisch en hydrologisch rekenen Peilbeheer Ecologisch Oeverbeheer [NIEUW] Veldkennis Watersysteem Waterbeheer en onderhoud Techniek operationeel watersysteem Omgevingsgericht projectleiden in het waterbeheer

Meer informatie?

Neem contact op met Ingrid Schröders via (030) 60 69 419 of Ingrid Hilwerda via (030) 60 69 411. Of meld je aan voor de nieuwsbrief over ons cursusaanbod in het vakgebied waterbeheer.

Uw gegevens