Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Waterveiligheid

Blended learning is de kern van onze opleidingen: een optimale mix van interactieve lessen en digitale ondersteuning

Waterveiligheid is een actueel onderwerp met brede aspecten; van muskusrattenbestrijding tot dijkversterkingen volgens de nieuwe normering. Aan de ene kant is er met innovatieve technieken steeds meer mogelijk, aan de andere kant leven we in een drukbevolkt land, waardoor oplossingen ook een sterk economisch aspect hebben. Het kan lastig zijn belangen af te wegen. Ons programma van actuele opleidingen en cursussen is daarop toegesneden: van de basisopleiding tot een hele serie specialistische cursussen. Een aantal opleidingen kun je als onderdeel van een leerlijn (opleidingstraject) volgen. De opleidingen volgen elkaar op een logische manier op.

Leerlijn Waterveiligheid

Leerlijnen_Waterveiligheid aangepast Basiskennis Waterkeringen De aarde verandert - uw kering ook? [NIEUW] Dijktechniek [NIEUW] Gefundeerd Argumenteren met 3Di [NIEUW] Kennismaken met 3Di Waterbeheer [NIEUW] Risicobenadering in waterveiligheid Veiligheid regionale waterkeringen Visuele inspectie van waterkeringen

Meer informatie?

Neem contact op met Claudia Peters (030) 60 69 418, Laura Bon (030) 60 69 415 of meld je aan voor de mailinglijst en ontvang het laatste Waterveiligheid nieuws.

Uw gegevens