Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Waterveiligheid

Blended learning is de kern van onze opleidingen: een optimale mix van interactieve lessen en digitale ondersteuning

Waterveiligheid is een actueel onderwerp met brede aspecten; van muskusrattenbestrijding tot dijkversterkingen volgens de nieuwe normering. Aan de ene kant is er met innovatieve technieken steeds meer mogelijk, aan de andere kant leven we in een drukbevolkt land, waardoor er oplossingen ook een sterk economisch aspect hebben. Het kan lastig zijn belangen af te wegen. Ons programma van actuele opleidingen en cursussen is daarop toegesneden: van de basisopleiding tot een hele serie specialistische cursussen. Een aantal opleidingen kun je  als onderdeel van een leerlijn (opleidingstraject) volgen. De opleidingen volgen elkaar op een logische manier op.

Leerlijn Waterveiligheid

Waterveiligheid Dijktechniek [NIEUW] Kennismaken met 3Di Waterbeheer [NIEUW] Gefundeerd Argumenteren met 3Di [NIEUW] Risicobenadering in waterveiligheid Veiligheid regionale waterkeringen Basiskennis Waterkeringen Visuele inspectie van waterkeringen De aarde verandert - uw kering ook? [NIEUW]

Meer informatie?

Neem contact op met Claudia Peters (030) 60 69 418, Laura Bon (030) 60 69 415 of meld je aan voor de mailinglijst en ontvang het laatste Waterveiligheid nieuws.

Uw gegevens