Waterveiligheid

Waterveiligheid is een actueel onderwerp met veel nieuwe ontwikkelingen binnen het beoordelen, beheren, onderhouden en ontwerpen van keringen. Voor alle dijkwerkers bieden we opleidingen aan. Ook bieden we een serie specialistische cursussen.

Opleidingsadvies over waterveiligheid

Wil je een advies over onze opleidingen en cursussen? Neem dan contact op met Claudia Peters of Annemiek Hendriks. Of laat je gegevens achter via dit formulier.

Nieuwe Normering Waterveiligheid

Het opleidingsprogramma INNW liep vanaf januari 2017 tot en met juni 2019. Een consortium bestaande uit Wateropleidingen, PAO Techniek en Management en HKV heeft in opdracht van STOWA en Rijkswaterstaat 18 cursussen ontwikkeld en meer dan 900 cursisten hebben hieraan deelgenomen. De ontwikkelde cursussen blijven beschikbaar.

Traineeship Waterveiligheid

Het Traineeship Waterveiligheid geeft ambitieus talent, dijkprofessionals in de dop, de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen in de watersector. De watersector heeft professionals nodig die met een frisse blik over grenzen heen kijken. Dat vraagt om talent dat zich mede door dit traineeship kan ontwikkelen.

rsz_waterveiligheid