Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Waterveiligheid

Waterveiligheid is een actueel onderwerp met veel nieuwe ontwikkelingen binnen het beoordelen, beheren, onderhouden en ontwerpen van keringen. Voor alle dijkwerkers bieden we opleidingen aan. Ook bieden we een serie specialistische cursussen.

Leerlijn Waterveiligheid

Waterveiligheid is een actueel onderwerp. De klimaatverandering vraagt om een nog beter beheer en ontwerp van onze waterkeringen. De zorgplicht, nieuwe innovatieve technieken voor dijkversterkingen en het Wettelijk Beoordelingsinstrumentarium dat sinds 2017 gebruikt wordt vragen om nog beter opgeleide dijkwerkers. Ons programma van actuele opleidingen en cursussen is hierop toegesneden. Van de Basisopleiding Muskus- en beverratten, de opleidingen Basiskennis Waterkeringen, Visuele Inspectie van waterkeringen en Dijktechniek tot de certificering van de dijkwachten en onze specialistische korte cursussen. Alle titels dragen bij aan de goed opgeleide dijkwerker.

Waterveiligheid-ll Dijktechniek Risicobenadering in waterveiligheid Veiligheid regionale waterkeringen Basiskennis Waterkeringen Van schadebeeld naar herstelmaatregel Opfriscursus visuele inspectie waterkeringen & zorgplicht Visuele inspectie van waterkeringen De aarde verandert - uw kering ook? Basisopleiding Muskus- en Beverratten

Traineeship Waterveiligheid

Het Traineeship Waterveiligheid geeft ambitieus talent, dijkprofessionals in de dop, de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen in de watersector. De watersector heeft professionals nodig die met een frisse blik over grenzen heen kijken. Dat vraagt om talent dat zich mede door dit traineeship kan ontwikkelen.

rsz_waterveiligheid

Opleidingsadvies over waterveiligheid

Wil je een advies over ons opleidingen en cursussen? Neem dan contact op met Claudia Peters of Ingrid Hilwerda. Of laat je gegevens achter via dit formulier.