Vergunningen & Handhaving

Er zijn veel algemene opleidingen voor vergunningverleners en handhavers. Juist ons pakket is helemaal toegespitst op de watersector. We pakken het zo praktijkgericht mogelijk aan, zodat je het geleerde meteen de volgende dag in de praktijk toepast.

Cursusaanbod Vergunningen & Handhaving

Er zijn veel algemene opleidingen voor vergunningverleners en handhavers. Ons pakket is helemaal toegespitst op de watersector. We bieden zowel een brede blik als diepgang. Wij zijn helemaal actueel op het gebied van wet- en regelgeving. De technische aspecten ontbreken zeker niet. We pakken het altijd zo praktijkgericht mogelijk aan, zodat je het geleerde meteen de volgende dag in de praktijk toepast.

De Permanente her- en bijscholing is wettelijk verplicht voor alle buitengewone opsporingsambtenaren in de watersector. De opleiding Toezicht en handhaving - water biedt de aankomende toezichthouder een compleet overzicht van zijn werkzaamheden in de volle breedte van de aandachtsgebieden van een waterbeheerder.

Opleidingsadvies vergunningen & handhaving

Wil je een advies over ons opleidingen en cursussen? Neem dan contact op met Ronald Hoorman of Kevin Michies. Of laat je gegevens achter via dit formulier.