Leertraject Duurzame Loopbaan in ontwikkeling


Wateropleidingen ontwikkelt een traject in het vakgebied persoonlijke vaardigheden: Duurzame Loopbaan. Dit leertraject richt zich op medewerkers in de watersector die bewust bezig willen zijn met de ontwikkeling van hun loopbaan. Een traject waarin we actief aan de slag gaan met je persoonlijke leerdoelen, kwaliteiten en drijfveren, nieuwe vaardigheden en jezelf als merk verkopen.

DLB_900x506

Deelnemers aan de Duurzame Loopbaan willen fit blijven voor hun taken, functie, mobiliteit en de toekomst. Het traject start met een persoonlijke intake en bestaat uit 7 bijeenkomsten. Door het deelnemen aan dit inspirerende traject krijg je:

  • kennis over hoe andere waterprofessionals of organisaties vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aanpakken;
  • kennis over welke vaardigheden van belang zijn voor jouw huidige en toekomstige werkpraktijk;
  • nieuwe vaardigheden aangereikt die je kunt gebruiken in je werk van nu en morgen;
  • zicht op werkterreinen van professionals op andere afdelingen en watersectoren;
  • en vooral feedback en zicht op je huidige en toekomstige functioneren

In overleg met vertegenwoordigers uit de watersector hebben we een eerste ontwerp voor de Duurzame Loopbaan gemaakt. Bij 10 geïnteresseerde deelnemers gaan we deze cursus ontwikkelen. Geïnteresseerden kunnen zichzelf voorlopig inschrijven. We zullen je dan informeren over de voortgang van deze cursus en de cursusdata. Je zit met een voorlopige inschrijving nergens aan vast, maar krijgt wel als eerste de mogelijkheid om je definitief in te schrijven als het programma je aanspreekt.

Meer weten?
Voor vragen over deze cursus kun je contact opnemen met Els Vernooij of Mark van Dodeweerd.