KIAD-examen afleggen in de Examenbus


Op dinsdag 4 september reed de Examenbus het terrein op bij Van Voskuilen Woudenberg B.V. in Zoeterwoude. Meerdere monteurs wilden hun theorie-examen voor KIAD (Kwaliteit Instructie Aanleg Drinkwater) afleggen. Hierdoor was het voor Van Voskuilen Woudenberg B.V. voordeliger om de examenlocatie naar de cursisten te halen, dan de cursisten naar de examenlocatie te sturen.

examenbus-vanvoskuilen

De Examenbus
De Examenbus is voorzien van 20 afgeschermde werkplekken. Per dagdeel kunnen er 40 (2x 20) digitale examens afgenomen worden. In de luxe touringcar bevindt zich een volledig ingericht en geluiddicht ‘examenlokaal’, met een stabiele en beveiligde internetverbinding. Deelnemers aan het KIAD-examen worden naar hun werkplek gewezen en kunnen direct beginnen met het examen.

examenbus-vanbinnen

Interessant vanaf 16 deelnemers
Het digitale KIAD-examen kan individueel afgenomen worden bij een Test Center. Zij hebben een landelijk dekkend netwerk van 19 locaties. Bij meer deelnemers kan het interessant zijn om de Examenbus in te zetten. Hiermee bespaar je op de reistijd en –kosten van de deelnemers. Wateropleidingen geeft aan dat dit vanaf 16 deelnemers al interessant kan zijn. Neem voor meer informatie over het KIAD-examen en de inzet van de Examenbus contact met hen op via kiad@wateropleidingen.nl.