We wensen je een fijne zomer!

7 juli 2021

Het cursusjaar 2020/2021 is bijna voorbij. De meeste opleidingen zijn inmiddels afgerond, al moeten nog enkele deelnemers op voor hun tentamen. We kijken terug op een inspirerend cursusjaar waarin we vanwege corona zo’n 2000 deelnemers digitaal hebben mogen verwelkomen. We bedanken opdrachtgevers en deelnemers voor hun vertrouwen en wensen iedereen een fijne zomer.

zomer

Elkaar weer fysiek ontmoeten
Voor het komend cursusjaar verwachten we elkaar weer fysiek te ontmoeten. In de fysieke lessen staat de praktijk en het uitwisselen van ervaringen centraal en ook is het door de versoepelingen weer mogelijk om veel excursies te organiseren. Hier kijken we naar uit omdat dit het leren socialer maakt. Dat betekent niet dat we afscheid nemen van digitaal onderwijs, omdat we hier ook veel voordelen van ervaren hebben. In enkele van onze langlopende opleidingen blijven we onderdelen die zich daar goed voor lenen digitaal verzorgen.

Cursusaanbod
Voor onze opleidingen en kortere cursussen staan nieuwe uitvoeringen gepland. Als je wilt deelnemen dan adviseren we je om je tijdig in te schrijven, aangezien we al veel interesse zien nu fysieke lessen weer mogelijk zijn. En daarbij zorgen de coronamaatregelen er voor dat we de groepen niet te groot kunnen maken. Ons complete aanbod vind je hier, met speciale aandacht voor deze nieuwe(re) titels:

Toekomstbestendige leidingwaterinstallaties in woningen (drinkwater)
- Beheer kwaliteit diep grondwater (drinkwater)
- Verwijderen microverontreinigingen en hergebruik afvalwater (waterzuivering)
- Highlights fysisch-chemische zuiveringstechnieken (waterzuivering)
- Bedrijfsvoering van actief kool- en ozoninstallaties (waterzuivering)
- Klimaat, beheer en onderhoud (waterbeheer)
- Toxiciteit in het oppervlaktewater (waterbeheer)
- Digitale leerreis De routekaart Omgevingswet (Omgevingsmanagement)
- Werkplaats Datamanagement (Asset- & Datamanagement)
- Advanced Assetmanagement (Asset- & Datamanagement)

Maatwerk
Het afgelopen cursusjaar hebben we opnieuw veel mooie maatwerkprojecten mogen verzorgen voor drinkwaterbedrijven, waterschappen en andere organisaties uit de watersector. De meeste hiervan vonden digitaal plaats, doordat incompany opleidingen vaak verschoven werden tot na de versoepelingen.

Heb jij ook bepaalde wensen voor opleidingen binnen jouw organisatie? Bijvoorbeeld een op maat gemaakte cursus, e-learning of opleidingstraject. We denken graag met je mee om jouw opleidingsvraag te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op.