Kies voor maatwerk


Spelen er specifieke leerbehoeftes binnen jouw team, afdeling of organisatie? Maar vind je niet de juiste opleiding of cursus die jullie daarbij kan ondersteunen. Waarom gaan we dan niet om tafel om te kijken wat team Maatwerk voor jullie kan betekenen?

team-maatwerk

Soms is hetgeen je zoekt zo specifiek dat je het niet kan vinden of wat je vindt is net niet wat je zoekt.  Dan kan een maatwerkcursus vaak uitkomst bieden. Wij helpen je daar graag bij en gaan geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om een kleine of grote groep medewerkers, het opfrissen van kennis of het opzetten van een langdurig opleidingstraject. De mogelijkheden zijn heel divers.

Door in gesprek te gaan krijgen we een goed beeld van de wensen en behoeftes, de doelgroep en de organisatie. We bepalen gezamenlijk wat de doelen zijn en welke inhoud en leerinterventie daarbij past. De kracht van maatwerk is dat de inhoud is afgestemd op de doelstellingen en praktijk van jouw organisatie en jij met je team het geleerde direct kunt toepassen.

Zit je met een opleidingsvraag en wil je daar eens over doorpraten? We gaan graag met je in gesprek.