Wateropleidingen voert ERP systeem in


Dit jaar zijn we gestart met de invoering van een nieuw administratiesysteem. De verwachting is dat we eind dit jaar live gaan. We nemen jullie alvast mee wat er straks verandert voor jou als docent.

Portal
Je krijgt straks toegang tot ons portal waar je je NAW-gegevens kunt beheren, kunt zien voor welke opleidingen je bent ingepland, lesroosters kunt downloaden en deelnemers die aanwezig zijn in de les kunt registeren. Alles bij elkaar in één overzicht.

Declaraties
Het indienen van declaraties wijzigt. Op basis van de planning en de gemaakte afspraken krijg je van ons een te declareren overzicht in de portal. Dit overzicht gebruik je bij het indienen van de declaratie zodat we snel kunnen uitbetalen.

Deelnemers
De deelnemers aan de opleiding of cursus krijgen ook hun eigen portal. Zij kunnen hun gegevens aanpassen, het lesrooster bekijken, behaalde cijfers inzien en certificaat of diploma downloaden mochten zij de papieren versie niet meer hebben. Ook zien ze wanneer certificaten verlopen en kunnen zich inschrijven voor een vervolgtraining.

DWO
De Digitale WaterOpleidingen (DWO) wordt gekoppeld aan het portal zodat je makkelijk naar de DWO kunt gaan. De DWO blijft de ondersteuning voor jouw lessen en de communicatie met deelnemers. Het portal is er alleen voor de administratieve ondersteuning.

Vragen
De komende maanden gaan we verder met de constructie van het ERP systeem. Er volgen duidelijke instructies voordat we live gaan. Je bent nu wel op de hoogte dat er van alles gaat veranderen. Mocht je vragen hebben dan kun je terecht bij Ingrid Schroders.


MicrosoftTeams-image (48)MicrosoftTeams-image (50)MicrosoftTeams-image (49)