Wateropleidingen is corona-proof

26 mei 2020

Onze cursuslocaties mogen vanaf 1 juni weer open en deze zijn gereed voor 1,5-meter-onderwijs. Hierdoor kunnen we weer fysieke bijeenkomsten organiseren. De lopende opleidingen en cursussen ronden we digitaal af. Nieuwe titels starten wij met een combinatie van fysieke en digitale bijeenkomsten.

Aristo is één van de cursuslocaties die wij gebruiken. In onderstaande afbeelding en video zie je meer over de genomen maatregelen.

aristo-corna

Alle geplande opleidingen en cursussen op onze website starten gegarandeerd. Deze vind je onder cursusaanbod. We gaan hierbij uit van een combinatie van fysieke en digitale bijeenkomsten. Hierbij combineren wij het beste van beide. Fysieke bijeenkomsten voor persoonlijke aandacht en verbeterde interactie tussen docenten en cursisten. En kortere digitale lessen waarbij cursisten geen reistijd hebben en de les achteraf nog eens terug kunnen kijken.

Een maand voor de start van een opleiding communiceren wij aan de deelnemers in welke vorm de lessen aangeboden worden. Omdat de situatie van dag tot dag kan verschillen, gaan wij flexibeler om met onze voorwaarden rondom inschrijving. Deze vind je hier. Zo kan iedere deelnemers zich zorgeloos aanmelden voor de door hem/haar gewenste opleiding.