Ger Vos is Docent van het Jaar 2022/2023!

14 juni 2023

Op de Docentendag van Wateropleidingen op 12 mei 2023 is Ger Vos verkozen tot Docent van het jaar 2022/2023.

Ger Vos is enorm gedreven en enthousiast als docent voor Wateropleidingen. Hij is ruim 23 jaar geleden als docent gestart en voor veel collega’s van Wateropleidingen een steun en toeverlaat.

DSC01192

Binnen het vakgebied Drinkwater geeft Ger les op vele vakgebieden; van de basisopleiding Drinkwater en de Hogere Opleiding Drinkwater tot Actuele Zuiveringstechnieken en Hygiënisch werken. Ook bij het herzien van opleidingen en cursussen en het beoordelen van de gemaakte examens door de cursisten is Ger zeer betrokken. Cursisten en collega's waarderen de tijd en aandacht die Ger buiten het klaslokaal geeft.

Wat enorm opvalt is het grote aantal uitvoeringen en cursisten die Ger dit jaar heeft bediend tijdens zijn lessen. Het aantal respondenten die Ger beoordeeld hebben ligt namelijk meer dan 4 maal hoger dan bij de docent met het daarna hoogste aantal respondenten. Het geeft eens te meer aan hoe belangrijk Ger is voor Wateropleidingen en het vakgebied Drinkwater.

DSC01180DSC01196

Ieder cursusjaar wordt door Wateropleidingen de Docent van het Jaar benoemd op basis van de evaluaties van deelnemers. Met een gemiddelde score van 8,5 over 32 evaluaties en 285 respondenten feliciteren wij Ger met zijn benoeming tot docent van het jaar 2022 – 2023!

Van harte gefeliciteerd Ger!

Docenten van Wateropleidingen
Wateropleidingen kan niet zonder docenten. Onze docenten zijn echte vakspecialisten uit de watersector. Ze zijn onder meer werkzaam bij waterschappen, drinkwaterbedrijven, universiteiten, advies- & ingenieursbureaus, onderzoekinstituten en gemeenten. Hierdoor kunnen zij hun kennis en ervaring delen, theorie toelichten met praktijkvoorbeelden en spreken zij de taal van de praktijk. In de beoordelingen van deelnemers scoren docenten steevast goed. Het afgelopen cursusjaar zijn docenten door deelnemers beoordeeld, met een gemiddelde score van 4,3 (schaal 1-5).