Presentaties cursusjaar 2019/2020


Wateropleidingen maakt sinds 2019 gebruik van een nieuwe huisstijl en logo. Deze stijl willen we doorvoeren in het lesmateriaal en de presentaties tijdens de lessen. Veel presentaties zullen omgezet moeten worden naar het nieuwe sjabloon. Hier kunnen we uiteraard bij helpen.

Van oud naar nieuw

Oud sjabloon voor presentaties

Oud_sjabloon

Sjabloon vanaf cursusjaar 2019/2020

Nieuw_sjabloon

Nieuwe presentaties

Ga jij een nieuwe presentatie voor je les maken? Gebruik dan het actuele sjabloon. Deze kun je hier downloaden.

pptxSjabloon Powerpoint WateropleidingenDownload

Presentatie omzetten

Staat jouw presentatie nog in een oud sjabloon? We kunnen je helpen om dit om te zetten naar het actuele sjabloon. Stuur de presentatie naar jouw contactpersoon bij Wateropleidingen en wij sturen deze zo spoedig mogelijk in het nieuwe sjabloon terug.

Algemene informatie

De presentaties van Wateropleidingen worden gemaakt en gegeven in PowerPoint. Hierbij maken we gebruik van een standaard diagrootte (4:3), omdat de meeste beamers op onze cursuslocaties hierop afgesteld zijn.

Voor opleidingen/cursussen met een DWO moet de presentatie één dag voor de les beschikbaar zijn op de DWO. Wateropleidingen moet de definitieve presentatie daarom twee dagen voor de les ontvangen, om deze tijdig op de DWO te kunnen plaatsen. Lever deze dus tijdig aan als .ppt(x) bestand.

Voor opleidingen/cursussen zonder een DWO worden de sheets vaak geprint op hand-outs. Als dit ook voor jouw titel het geval is, dan moet Wateropleidingen de definitieve presentatie twee weken voor de les ontvangen. Lever deze tijdig aan als .ppt(x) bestand.